Kategóriák
Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk webáruházunk csapatába!

Munkakör főként megrendelések feldogozása és kiszolgálása. 

Jelenkezzen itt:

info@123targonca.hu

 

Pályázat

Pályázathoz

ajánlatra van szüksége?

Írja meg,

melyik termékünk
érdekli és elkészíjük
a pályázati kiírásnak megfelelő ajánlatunkat!

info@123targonca.hu 

Facebook like
Termékajánló
TARGONCA BÉRLET

TARGONCA BÉRLET 

Targonca bérletben is tudunk segíteni!

Kérje árajánlatunkat!

INFO@123TARGONCA.HU

Látogató számláló
0
3
9
3
3
3
1
Tanúsítvány
SSL Certificate

Pramac raktártechnika

Pramac raktártechnika

A PRAMAC vezető szerepet tölt be a raktártechnikai iparágban. A cég célja, hogy termékei lépést tartson a korral és megfeleljenek a legmodernebb követelményeknek. Piaci jelenlétének erősítése és fejlesztése érdekében a PRAMAC rendkívül diverzifikált termékcsaládokat gyárt, fejleszt és forgalmaz világszerte, amelyeket két csoportra bonthatunk: ratártechnikai berendezések és elektromos áramfejlesztők. A kiemelt értékesítés utáni ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Pramac nagy hatékonysággal és megbízhatósággal kínálja termékeit az egész világon.

Napjaink energiahálózata példátlan kihívásokkal néz szembe, a fosszilis tüzelőanyagokról a megújuló energiaforrásokra való átállás szükségességével, az elektromos járművek, az otthonok és gyárak fokozott villamosítása és ennek következtében megnőtt az infrastruktúra stabilizálásához szükséges termékek kereslete.A PRAMAC Olaszországban gyártott termékei folyamatos minőséget biztosítanak az állandóan változó világunkban.

Az 123targonca termékkínálata

Pramac raklapemelő: kínálatunkban kézi, félelektromos és elektromos gépek is kaphatók. Ideális eszközök bármilyen méretű raklap kezelésére. Testre szabott megoldások állnak rendelkezésre.

Pramac magasemelő: standard és testre szabott targoncák kézi, félelektromos és elektromos konfigurációkban, szűk helyeken való munkavégzésre, továbbá könnyű és nehéz terhek kezeléséhez.

Pramac emelőasztal: emelőeszközök teljes választéka, ideális szerszámok szállítására különféle emelési és rakodási műveletekhez.

Pramac személyemelő és kommisiózó: ideális a kezelő támogatására, lehetővé téve az erőfeszítés csökkentését, a biztonság növelését és a hatékonyság optimalizálását.

Webáruház készítés