A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Teherautó rámpa

Targonca mobil rámpa, rámpák

Több típusú mobil rámpát különböztetünk meg, melyeket széles körben lehet felhasználni, pl. kisteherautó, teherautó, targonca rámpa mellett rendelhet korláttal vagy anélküli kivitelezésű, illetve széles rámpákat kerekesszékek mozgatásához, vagy egyéb kerekes járművek (motor, quad, moped) szállításának megkönnyítéséhez. A kihajtható rámpák szállítása még egyszerűbb, kis súlyuknak köszönhetően könnyen mozdíthatóak. Rendezvények közkedvelt kelléke lehet a kapaszkodóval felszerelhető széles rámpa.

Az extra teherbírású rámpa kifejezette targonca és más nehéz gép számára. A tartozék füllel targonca villával könnyen gurítható a kívánt helyre. A mobil targoncarámpa egyaránt megvásárolható vagy bérelhető honlapunkon keresztül.

Az olasz gyártmányú mobil, könnyű alumínium rámpákat több hosszúságban és teherbírással vásárolhatja meg. Válasszon Önnek ideális méretű és kapacitású mobil rámpát, amellyel könnyen vezethet fel teherautóra munkagépet, traktort, illetve bármilyen kerekes járművet. Mobil rámpa választékunkban találhat peremmel rendelkező és perem nélküli kivitelezésűeket is és akár 9320 kg teherbírásúakat is.


25termék 125
25termék 125
Szűrés
Rámpa hossza (cm)
Rámpa teherbírása (kg/pár)
Perem magassága (mm)