A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Raklapszállító

Az alábbi főkategóriában találja a Kézi raklapmozgató béka, Félelektromos raklapmozgató béka, Elektromos raklapmozgató béka, Mérleges raklapemelő béka, Speciális béka alkategóriákat.

 

Kézi raklapmozgató kategóriában találja a legáltalánosabban használt békákat. Ezeket főként raklapos áruk mozgatására használják, ez kézi hidraulikus emeléssel és süllyesztéssel és kézi mozgatással történik. Bár egyszerű eszközök mégis széles az opciós lehetőségek skálája, kínálatunkban elérhetőek a különböző variációk. Hidraulikus pumpából létezik normál és gyorsemelésű, a raklapemelő testét tekintve, normál festett, horganyzott, rozsdamentes és műanyag kivitel is. A választás során figyelembe kell venni a felhasználási terület felszínét és felhasználás erősségét is mikor a megfelelő kereket vagy görgőt választjuk hozzá, például vegyes kültéri és beltéri használat esetén érdemes gumírozott kerekek és nylon vagy uretán görgővel rendelni, de csiszolt fehér padlós beltéri használat esetén nylon vagy poliuretán első kerékkel és görgőkkel kérni. Néhol választható rendelésnél, a kerék és görgő, de amennyiben nem találja meg az önnek megfelelőt, legtöbb esetben ki tudjuk önnek cserélni a kért kerékre vagy görgőre.

Félelektromos raklapmozgató kategóriában található termékek hasónlóan a kézi raklapmozgatókhoz, a raklapok szállítására alkalmasak, de a teher mozgatása ebben az esetben már elektromos motor segítségével történik amelyet egy cserélhető Li-ion akkumulátor működtet.  

Elektromos raklapmozgató kategóriában található termékek kompakt méretük ellenére képesek a raklapok elektromosan történő emelésre és mozatásra is, amelyet ebben az esetben is egy cserélhető Li-ion akkumulátor működtet.  

Mérleges békák ketagóriában találja azon raklapmozgatókat amelyek egy beépített mérleggel felszereltek így könnyedén megállapíthatja egy rakat súlyát.

Raklapemelő alkatrészek kategóriában találhatja meg folyamatosan bővülő alkatrész és kiegészítő kínálatunkat.