A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Vezető üléses és állásos ipari vontató

Vezető üléses és állásos ipari vontatók

A Zallys és a DEC Modena ipari járművei között is fontos szerepet töltenek be a vezető üléses és állásos vontató járművek: ezeket az ipari vontatókat hosszabb munkákra tervezték, hiszen használatuk megkönnyíti egy ipartelepen vagy üzemben való közlekedést és áruk szállítását és vontatását is.

Egy Zallys és DEC ipari vontató olyan előnyökkel bír, mint: elektromos, környezetbarát meghajtás, egyszerű fenntartás, strapabíró, biztonságos és tehermentesítő, egyszerűen tölthető, rengeteg opcionális csatlakozóval, adapterrel felszerelhető.

Üzemek, gyárak, ipartelepek, önkormányzatok, iskolák, repterek, vasútállomások elsőszámú eszköze lehet egy Zallys elektromos ipari vontató jármű, mely személyszállítás mellett akár 2,5 tonna kerekes jármű vontatására is alkalmas. Az olaszországi Zallys világszínvonalú termékei között megtalálhatja az Önnek szükséges ipari járművet: a kapacitás és a csatlakozók magas száma miatt a vontató gépek többfunkciós szerepet is elláthatnak.

Hol használható egy ipari vontató?

Használja kültéren vagy beltéren, akár egyenetlen talajon is a vezető üléses és állásos ipari vontatókat: általában karbantartási, szállítmányozási, építőipari vagy raktározási feladatok ellátásában segíti a mindennapi munkát. 

 

Szűrés
Vonóerő (kg)
Plató teherbírása (kg)