A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

DEC BULL 4 új vezetőüléses vontató targonca 4 tonna teherbírással

vontató targonca
vontató targonca
vontató targonca
vontató targonca
vontató targonca

DEC Bull 4 Vezetőüléses vontató targonca 4 tonna teherbírással

A DEC Bull 4 tonna teherbírású vontató targoncája akár 6-8 óra munkát bír egy töltéssel. A Bull sorozat igazi sikertörténet: kis- és középvállakozások, raktárak, üzemek áruszállítással, tehermozgatással kapcsolatos feladatait könnyen és hatékonyan oldja meg. Az elektromos meghajtású vezetőüléses vontató targonca erős acéllemezekből készült, emiatt strapabíró és tartós eszköze lehet minden vállalkozás számára.


Garancia: 1 év

Származási hely: Olaszország

Cégünk a vontató szervizelését és alkatrész cseréjét vállalja az egész ország területén.Amennyiben ettől eltérő berendezésre lenne szüksége, kérjük írjon vagy hívjon!

Vonóerő (kg)
4000
Részletek

Részletek

 

 • AC technológia
 • Vezetőüléses kivitel
 • Vonóerő: 4000 kg
 • Kerekek: 3 db fúvott gumival szerelt
 • Fékek: hidraulikus üzemfék, manuális rögzítőfék
 • Max. sebesség teherrel: 8 km/h
 • Önsúly: 740 kg
 • Teljes szélesség: 930 mm
 • Teljes hossz: 1600 mm
 • Akkumulátor: 24V 325 Ah
 • Beépített akkumulátor töltővel
 • Kapacitás: 6-8 óra egy töltésselKAROSSZÉRIA


Acélcsövekből elektromosan ívheggesztett, ami szilárd tartást kölcsönöz. A különleges szerkezet optimális hozzáférést biztosít minden alkatrészhez.


VONTATÓEGYSÉG


Egyedileg készült differenciáltengellyel, amely megbízhatóságot és csendes működést biztosít és amit egy nagy teljesítményű motor működtet. A hátsó kerekeken elhelyezkedő fékdobokat egy pedál működteti. A parkolóféket egy kar működteti mechanikusan.


VEZETŐÜLÉS


Úgy van kiképezve, hogy kényelmes ülést nyújtson egy kis kartámaszos üléssel valamint hellyel az áru számára is; a műszerfalon van egy akkumulátor töltés kijelző és egy óraszámláló. Indítókulcs, irányítókar és egy alulkormányzó kapcsoló egészítik ki a berendezést.


KORMÁNYZÁS


Mechanikusan csökkentett, ezért egyszerre pontos és alulkormányzott. A nagy kormányzási szög lehetővé teszi a megfordulást szűk folyosókon is.


KEREKEK


Fúvott, nagy méretű és megbízható kerekek. Kérésre szuperelasztikus borítású kerekekkel is szolgálhatunk, amelyek a kényelmi fokozat csökkentése nélkül növelik az élettartamot és a tapadást. Kérésre tudunk nyomot nem hagyó szuperelasztikus gumikat is nyújtani.


ELEKTROMOS RENDSZER


Rendkívül megbízható elektronikus irányítóberendezéssel és távvezérlő kapcsolóval van ellátva, amik lehetővé teszik a vontató precíziós irányítását. Úgy készítették el, hogy bármilyen munka során fellépő hibát kiküszöböljön, hiba esetén az elektronikus irányítórendszer meggátolja a gép mozgását.


BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK


A vontató mindenben megfelel az alkatrészekre, teljesítményre és stabilitásra vonatkozó hatályos balesetvédelmi előírásoknak.

Adatok
Gyártó
DEC Spa
Cikkszám
BBULL_4
Tömeg
740 kg/db
Hasonló termékek