A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Platós vontató targonca

Platós vontató targoncák a legjobb áron, webáruházunkból!

Kínálatunkban találhat DEC és Zallys márkájú vontató targoncákat. Egy ipari létesítmény, üzem, gyár, reptér mindennapi munkálatainak szerves része az esetleges terhek elvontatása. Ezek az elektromos vontató targoncák 3 vagy 4 kerekű megoldású járművek, melyek platóján is szállítható teher, akár 2 tonna is!

A vonatható teher a 1,5 tonnától egészen a 6 tonnáig terjedhet. Kapacitásuk 8 órányi munkavégzés is lehet, tölthetőségük egyszerű, két műszak között megoldható.


4termék 14
4termék 14

Mire figyeljünk a vontató targonca kiválasztásakor?

A vontató targonca egy olyan gép, amely nagy terheket mozgat meg. A targoncák nagy befektetést jelentenek minden vállalkozás számára.
A targoncák különböző változatai léteznek, melyek számos különböző igényt ki tudnak elégíteni. Akár nehéz terepen, külső téren van rájuk igény, akár könnyebb benti használatra szánják őket, mindenképpen talál Önnek megfelelő targoncát. Néhány megfontolandó szempont platós vontató targonca vásárlásakor:

• Gumik

Két gumitípus létezik: a pneumatikus (felfújható) és a tömör gumi. A pneumatikus gumikat belepréselt levegővel fújhatjuk fel - nagyjából úgy, ahogy a kocsink gumiját – és ezek a legalkalmasabbak kültéri használatra, ahol a terep durva és egyenetlen. A tömör gumik sima padlós beltéri használatra a legalkalmasabbak.


• Biztonsági berendezések

Minden országban különböző rendszabályok vonatkoznak ezekre, tehát ellenőrizzük ezt is, mielőtt vásárolunk. Ezek között a felszerelések között szerepelnek a vészvillogók, fényszórók és féklámpák.


• Vonószemek

Egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy összekapcsoljuk a vontatandó terhet a vontatóval. Az összekapcsolásnak biztonságosnak, és önkioldástól védettnek kell lennie.


• Komfort kiegészítők

A komfort vagy ergonómiai kiegészítők mindenképp a választható kategóriába tartoznak, de meghálálják alkalmazásukat. Az állítható ülés és a könnyen elérhető vezérlőberendezések sokat számítanak egy kezelő számára, aki akár napi nyolc órát tölt a kormány mögött.


• Szélesség

Egy vontató jármű csak akkor hasznos, ha elfér a folyosón és ott könnyen mozog. Számításainkhoz szükséges lehet még a fordulókör méretének ismerete is.

Szűrés
Vonóerő (kg)