A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Baoli targonca

Baoli targonca

A Baoli targonca gyártó kínálatában megtalálhatóak 1 - 10t teherebírás között dízel és gázüzemű targoncák, továbbá elektromos homlokvillás és raktári logisztikai targoncák is.  

Cégünk nem csak Baoli targoncák és alkatrészek forgalmazásával foglalkozik: vállaljuk Baoli targonca szervizelését és műszaki felkészítését is. Cégünk országszerte vállal Baoli targonca javítást. Amennyiben alkatrészre, szervizelésre lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@123targonca.hu e-mail címen, és kollégánk hamarosan megkeresi Önt.

A KION cégcsoportot a Still, Linde, OM márkanevek mellett a Baoli brand tulajdonosa. A konszern az egyik legnagyobbként a világ minden részére gyárt emelőgépeket, targoncákat. A KION teljesen átszervezte a Baoli gyártási folyamatait. Az alkatrészek, a gyártósorok és gyártási technológiák, illetve a folyamatok kivétel nélkül a legmodernebb német szabványok szerint zajlanak.

A Baoli célja, hogy a minőséget és megbízhatóságot kereső ügyfelei számára rendkívül vonzó áron kínáljon egyszerűbb, de hatékony és megbízható targoncáit. A Baoli vásárlók elégedettsége magas, mert az európai piacvezető által biztosított alkatrészek színvonala ötvöződik a Távol-Keleti gépgyártókra jellemző gyakorlatiassággal.

Tekintse meg kínálatunkat és kérje munkatársunk segítségét a választáshoz!


36termék 136
36termék 136

A Kion Baoil Forklift Co. németországi főhadiszállása tartja irányítás és ellenőrzés alatt a kínai gyártást, biztosítva a minőséget és az alkatrészellátás gördülékenységét.

A Baoli 120.000 négyzetméteren elterülő gyártó üzemei Shanghai közelében találhatók, ahol a vállalat 700 főnél is több alkalmazottat foglalkoztat. A gyár rendelkezik modern festő és összeszerelő gyártósorokkal, és maga gyártja a gépek kulcsfontosságú alkatrészeit.

Több, mint 20.000 embert foglalkoztat világszerte, több mint 100 országban vannak jelen széles és minőségi termékkínálatukkal.

A gyártósoron a legmodernebb eszközöket használják az előállításhoz, úgy, mint a CNC plazmavágó, robotikus hegesztőgépek, automatizált festő- és préssor. A gyár éves kapacitása 20.000 db targonca.

A targoncaipar meghatározó innovátorai a KION Csoport tulajdonába tartozó Linde és a Still. Előbbi a homlokvillás targoncák esetén, utóbbi pedig az intralogisztikai eszközök húzó márkái között helyezkedik el a prémium szegmensben. Ezek mellett a Baoli gazdaságos és praktikus, kis és középvállalkozások számára is megfizethető anyagmozgató eszközöket gyárt.

 

Szűrés
Teherbírás (kg)
Emelési magasság (mm)
Villahossz (mm)
Készleten
Üzemmód
Oszlop típusa