A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Baoli targonca

Baoli targonca

A KION cégcsoportot a Still, Linde, OM márkanevek mellett a Baoli brand tulajdonosa. A konszern az egyik legnagyobbként a világ minden részére gyárt emelőgépeket, targoncákat.

Több, mint 20.000 embert foglalkoztat világszerte, több mint 100 országban vannak jelen széles és minőségi termékkínálatukkal.

A targoncaipar meghatározó innovátorai a KION Csoport tulajdonába tartozó Linde és a Still. Előbbi a homlokvillás targoncák esetén, utóbbi pedig az intralogisztikai eszközök húzó márkái között helyezkedik el a prémium szegmensben. Ezek mellett a Baoli gazdaságos és praktikus, kis és középvállalkozások számára is megfizethető anyagmozgató eszközöket gyárt.


32termék132
32termék132

A Kion Baoil Forklift Co. németországi főhadiszállása tartja irányítás és ellenőrzés alatt a kínai gyártást, biztosítva a minőséget és az alkatrészellátás gördülékenységét.

A gyártósoron a legmodernebb eszközöket használják az előállításhoz, úgy, mint a CNC plazmavágó, robotikus hegesztőgépek, automatizált festő- és préssor. A gyár éves kapacitása 20.000 db targonca.

A Baoli targonca gyártó kínálatában megtalálhatóak 1 - 10t teherebírás között dízel és gázüzemű targoncák, továbbá elektromos homlokvillás és raktári logisztikai targoncák is.  

Cégünk Baoli targoncák és alkatrészei forgalmazásával és javításával foglalkozik országszerte. 

Tekintse meg kínálatunkat és kérje munkatársunk segítségét a választáshoz!

Szűrés
Teherbírás (kg)
Emelési magasság (mm)
Li-Ion akkumulátorral
Villahossz (mm)
Készleten
Üzemmód
Oszlop típusa