A sütikkel és az adatok kezelésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Pályázatot adna be vagy ajánlatot kér? Írjon e-mailt itt!

Baoli KBET15-18-20 elektromos targonca, 1.5-2t teherbírással

BBaoli elektromos targonca
Baoli targonca
targonca raktárról
1.8t targonca raktárról
Új Baoli targonca

Baoli KBET15-18-20 új elektromos targonca Teherbírás: 1.5-2t Emelési magasság: 2500-4700 mm

Az Érdeklődjön gomb segítségével kérjen ajánlatot!

Baoli háromtámaszú elektromos targonca. 3 kiépített hidraulika körrel, LED villógóval, SE gumival szerelt.

Az ikermotoros első tengelynek és a minőségű sebességváltónak köszönhetően kiváló kezelhetőséget biztosítanak, ami megkönnyíti a manőverezhetőséget és csökkenti az első abroncsok kopását. A karbantartást nem igénylő olajfürdős tárcsafékekkel felszerelt KBET sorozatú targoncák garantálják a megállás hatékonyságát és pontosságát; a gázpedál elengedésekor automatikus elektromos fékezéssel rendelkezik, aminek köszönhetően a fékezési energia egy része visszanyerődik és elektromos energia formájában megtérül az akkumulátorba.

 

A Baoli targoncáknál iváló minőségű elektronikus alkatrészeket használtak. A vonó- és emelőmotorokat az olasz SME, a kiváló minőségű motorok gyártója gyártja. A motortestek alumíniumból készülnek, és feszültség alatt is optimális hőhatékonyságot biztosítanak. Szintén a SME gyártja az elektronikus vezérlőt, a targonca „szívét”, amely minden targonca funkciót pontosan vezérel, és biztosítja azt a nagy teljesítményt, amelyre ez a sorozat képes.

Valamennyi KBET targonca kanyarodáskor regeneratív sebesség-csökkentő rendszerrel rendelkezik, és a fő vezetési funkciók paraméterezhetők. A vezető közvetlenül választhat a különböző teljesítményszintek közül a kijelzőn keresztül, például csökkentett teljesítményprofilt választhat a finomabb kezelhetőség érdekében, és professzionális profilt az udvari kezeléshez.

 

Az ehhez a sorozathoz tartozó targoncák kiváló kilátást garantálnak minden menetirányban. Ezenkívül alacsony vezetőüléssel vannak felszerelve, amely rendkívül magas kényelmet biztosít a vezetők számára, akik az üzemeltetési követelmények miatt gyakran kénytelenek le- és felszállni a targoncáról.

Félkabinnal és komplett kabinnal, illetve hűtőházi változatban is kaphatók.

Az igazán egyszerű kialakítású elrendezés optimális és könnyű hozzáférést biztosít az összes alkatrészhez a maximális hatékonyság érdekében a karbantartás során.

A targonca összes funkciója és adata a digitális kijelzőn olvashat le.


Terhelési adatok:
Névleges teherbírás 500 mm súlyközéppontnál 1500, 1800, 2000 KG

Emelési magasság: 4700 mm


Főbb geometriai adatok:

Oszlop: triplex

Tápfeszültség: 48V

Gumi: Defekt mentes, vágható tömör gumi ( SE )

Akkumulátorral és töltővel

LED villogóval és tükörrel

Tetővel és nagyméretű hátsó munkalámával szerelt

Villa: 1220 mm

 

Garancia: 1 év / 1500 üzemóra

 

További választható 123targonca extrák:

Ponyvakabin

Adapterek: tekercsfogó, bálafogó és egyéb targonca adapterek.

Bluelight vagy egyéb világító testek

Műszaki adatlap letölthető innen

Teherbírás (kg)
1500-2000
Emelési magasság (mm)
2500-4700
Készleten
Igen
Üzemmód
Elektromos
Oszlop típusa
Triplex
Részletek

Raktártechnika és targonca forgalmazás, karbantartás, alkatrészbeszerzés és szerviz az egész ország területén. Érdeklődjön kollégánknál!


E-mail: info@123targonca.hu

 

Adatok
Gyártó
Baoli
Cikkszám
Baoli_KBET18
A Baoli márkáról
KION BAOLI GROUP A KION cégcsoportot a Still, Linde, OM márkanevek mellett a Baoli brand tulajdonosa. A konszern az egyik legnagyobbként a világ minden részére gyárt emelőgépeket, targoncákat. Több, mint 20.000 embert foglalkoztat világszerte, több mint 100 országban vannak jelen széles és minőségi termékkínálatukkal. A targoncaipar meghatározó innovátorai a KION Csoport tulajdonába tartozó Linde és a Still. Előbbi a homlokvillás targoncák esetén, utóbbi pedig az intralogisztikai eszközök húzó márkái között helyezkedik el a prémium szegmensben. Ezek mellett a Baoli gazdaságos és praktikus, kis és középvállalkozások számára is megfizethető anyagmozgató eszközöket gyárt. A Kion Baoil Forklift Co. németországi főhadiszállása tartja irányítás és ellenőrzés alatt a kínai gyártást, biztosítva a minőséget és az alkatrészellátás gördülékenységét. A gyártósoron a legmodernebb eszközöket használják az előállításhoz, úgy, mint a CNC plazmavágó, robotikus hegesztőgépek, automatizált festő- és préssor. A gyár éves kapacitása 20.000 db targonca. A Baoli 1 - 10t teherebírás között kínál dízel és gázüzemű targoncákat, továbbá elektromos gépeket és raktári logisztikai eszközöket.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek