A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
TARGONCA AKCIÓ
Pályázat

Pályázathoz

ajánlatra van szüksége?

Írja meg,

melyik termékünk
érdekli és elkészíjük
a pályázati kiírásnak megfelelő ajánlatunkat!

info@123targonca.hu 

Facebook like
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
TARGONCA BÉRLET

TARGONCA BÉRLET 

Targonca bérletben is tudunk segíteni!

Kérje árajánlatunkat!

INFO@123TARGONCA.HU

Hírlevél
Hírek

Gyalogvezérlésű Targonca

Fő kategória >TARGONCA >Gyalogvezérlésű Targonca

A kedvező árú, de megbízható kínai targonca és a prémiumkategóriás japán Nissan gyalogvezérlésű vagy gyalogkíséretű targoncák egyaránt megtalálhatók webáruházunkban.

Kezeléshez szükséges joggosítvány:

7.3.1. Építő- és anyagmozgató gép kezelője (OKJ 32 582 02)
A megszerzett szakképesítés az alább felsorolt gépcsoportokba sorolható gépek kezelésére nyújt államilag elismert szakképesítést.

7.3.1.6. Targoncák

7.3.1.6.3. Gyalogkíséretű targoncák
Az elektromos üzemű targoncák egyik sarkalatos pontja a targonca akkumulátor.

A targoncaakkumulátoroknak két fő típusa van: ólmos-savas, és nikkeles-vas. Az akkumulátorok újratölthetőek és szakszerű karbantartás mellett akár hét évig is kitarthatnak. A savas ólomakkumulátorok olyanok, mint az autójában levő, csak persze nagyobbak, nehezebbek és erősebbek. Feltöltésenként 5-6 órát bírnak, vagyis eleget egy 8 órás műszak kibírásához, mielőtt újra kellene tölteni őket. Az utóbbi években ezek az akkumulátorok sokkal hatékonyabbak lettek, nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek és rövidebb feltöltési időre van szükségük.
A targoncaakkumulátorok újratöltése elég egyszerű feladat, de azért olvassuk el a gyártó útmutatóját és előírásait, mielőtt bármivel megpróbálkoznánk magunktól. Némelyik targonca akkumulátor elég nehéz és daru szükséges a kicserélésükhöz vagy az újratöltésükhöz, míg egyesek magában a targoncában újratölthetőek. Bár kaphatóak használt targonca akkumulátorok is, nem biztos, hogy ezek a legjobb vagy legbiztonságosabb megoldást jelentik. Mivel az akkumulátorokat úgy tervezik, hogy azok egy idő után elhasználódnak, ezért egy használt akkumulátor megvétele nyilvánvalóan azzal a következménnyel jár, hogy az akkumulátora nem bírja olyan sokáig, mint egy új és a megtakarítás sem lesz olyan jelentős, hogy megérje a vesződséget. Néha azonban egy használt targonca akkumulátor is megfelelő lehet rövid távú megoldásként, különösen ha megfelelően karban tartják, vagy ha tartalékalkatrésznek használják szükség esetére vagy rövid távra.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.