Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk webáruházunk csapatába!

Munkakör főként megrendelések feldogozása és kiszolgálása. 

Jelenkezzen itt:

info@123targonca.hu

 

Pályázat

Pályázathoz

ajánlatra van szüksége?

Írja meg,

melyik termékünk
érdekli és elkészíjük
a pályázati kiírásnak megfelelő ajánlatunkat!

info@123targonca.hu 

Facebook like
Termékajánló
TARGONCA BÉRLET

TARGONCA BÉRLET 

Targonca bérletben is tudunk segíteni!

Kérje árajánlatunkat!

INFO@123TARGONCA.HU

Hírek
Látogató számláló
0
3
0
8
9
9
8

Platós és Vontató targonca

Főkategória >Platós és Vontató targonca

Platós és vontató targoncák a legjobb áron, webáruházunkból!


Sorrend:


Sorrend:

Mire figyeljünk a vontató targoncáknál

A vontató targonca egy olyan gép, amely nagy terheket mozgat meg. A targoncák nagy befektetést jelentenek minden vállalkozás számára.
A targoncák különböző változatai léteznek, melyek számos különböző igényt ki tudnak elégíteni. Akár nehéz terepen, külső téren van rájuk igény,
akár könnyebb benti használatra szánják őket, talál önnek megfelelő targoncát. Néhány megfontolandó szempont platós vagy vontató targoncavásárláskor:

• Gumik: Két gumitípus létezik: a pneumatikus (felfújható) és a tömör gumi. A pneumatikus gumikat belepréselt levegővel fújhatjuk fel - nagyjából úgy, ahogy a kocsink gumiját – és ezek a legalkalmasabbak kültéri használatra, ahol a terep durva és egyenetlen. A tömör gumik sima padlós beltéri használatra a legalkalmasabbak.
• Biztonsági berendezések: Minden államban különböző rendszabályok vonatkoznak ezekre, tehát ellenőrizzük le ezt is, mielőtt vásárolunk. Ezek között a felszerelések között szerepelnek a vészvillogók, fényszórók és féklámpák.
• Vonószemek: Egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy összekapcsoljuk a vontatandó terhet a vontatóval. Az összekapcsolásnak biztonságosnak, és önkioldástól védettnek kell lennie Bár nem a targonca nélkülözhetetlen részei a hidraulikusan kapcsolható vonószem, mégis hasznos funkció.
• Komfort kiegészítők: A komfort vagy ergonómiai kiegészítők mindenképp a választható kategóriába tartoznak, de meghálálják alkalmazásukat. Az állítható ülés és a könnyen elérhető vezérlőberendezések sokat számítanak egy kezelő számára, aki napi nyolc órát tölt a kormány mögött.
• Szélesség: Egy targonca csak akkor hasznos, ha befér a folyosóba és ott könnyen mozog. a folyosó szélességének a megmérése a vásárlás előtt megmutatja, hogy mekkora targoncát használhatunk. Szükséges még a fordulókör számítása a kanyarokhoz.


Webáruház készítés